Malaysia Top News

Info Dan Hiburan Terbaik!

(VIDEO):Padan Muka!! Isteri Curang Melekat Ketika Seks Bersama Lelaki Lain

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar
7.9KPERKONGSIAN
Petikan video pasangan di Kenya yang melekat ketika melakukan seks diarak ke klinik.
Naorobi, Kenya: Seorang lelaki dan pasangan wanitanya yang sudah berkahwin, terpaksa menanggung malu apabila diarak di jalanan ketika dibawa di atas kereta sorong ke klinik berdekatan kerana melekat ketika melakukan seks di sebuah hotel.
Daily Mail melaporkan, rakaman video yang disiarkan media Kenya, termasuk ebals news, menunjukkan kedua-dua mereka berada di atas kereta sorong berbalut cadar dengan wanita berkenaan menutup mukanya dengan kain.
Dalam kejadian di tempat yang tidak dinyatakan di Kenya itu, pasangan berkenaan dipercayai melakukan seks di hotel Explor-Inn, apabila mereka melekat dan tidak dapat menahan sakit, mereka menjerit meminta tolong yang menarik perhatian pekerja hotel.
Gagal dipisahkan, mereka diangkat ke atas kereta sorong untuk dibawa ke klinik namun perlu melalui jalan raya yang menarik perhatian orang ramai. Ada yang merakam kejadian itu dan memuat naik video ke media sosial.
Menurut ebals news yang memuat naik rakaman video itu tiga hari lalu, kejadian itu disiarkan media tempatan dan ramai percaya suami wanita berkenaan, mengesyaki isterinya curang, memberinya sejenis ubat tanpa disedarinya yang menyebabkan kejadian itu berlaku.
Bagaimanapun, laporan itu tidak menyatakan apa yang berlaku kepada pasangan berkenaan selepas mereka dihantar ke klinik. – 
Metro


LIHAT VIDEO DISINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau  DI SINI 

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO):Padan Muka!! Isteri Curang Melekat Ketika Seks Bersama Lelaki Lain"

 
Copyright © 2014 Malaysia Top News - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info